• Levertijd 1-2 weken
  • Levertijd groepsbestellingen: 3-4 weken

Algemene voorwaarden

Als je een bestelling plaatst ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees dus zeker deze voorwaarden om discussies te vermijden. 

 

Annulatie & retourneren

De klant kan een bestelling niet annuleren doordat het een gepersonaliseerde bestelling is. Indien er verkeerde info doorgegeven is door een klant kan de klant de bestelling aanpassen binnen de 2 dagen. Indien de truien al gemaakt zijn kan er geen aanpassing meer doorgevoerd worden. Controleer dus goed of alles klopt voordat je een bestelling plaatst.

Een bestelling kan na ontvangst ook niet geretourneerd worden doordat het een gepersonaliseerde bestelling is. 

 

Terugbetalingen

Een terugbetaling na ontvangst van de bestelling kan enkel gebeuren als er een fout gemaakt is door PANTR. Is iets verkeerd doorgegeven door de klant kan er geen terugbetaling gebeuren. Is de bestelling vertraagd door problemen met leveringen of de post wordt er ook geen terugbetaling gedaan. 

 

Verzending

De bestelling wordt maximum 4 weken nadat de bestelling geplaatst is verzonden. Je moet altijd rekening houden met eventuele vertragingen door drukte. De verwerking van de post kan +- 2 werkdagen duren. PANTR. is niet verantwoordelijk voor vertragingen of problemen met de post. 

 

Hoe gaan we te werk?

De items worden pas door ons besteld bij onze leverancier als er een bestelling is geplaatst. Hierdoor kan het dus een week duren voordat wij jouw bestelling verwerken. We werken niet met een stock.